OVER PM SEMINARS

PM seminars organiseert aansprekende seminars rondom een actueel beleidsthema bij publieke en maatschappelijke organisaties. Wij combineren theorie met concrete cases op het gebied van control. Dit doen we samen met diverse ervaren sprekers die met gedrevenheid ons daarin ondersteunen.

Madelon Franken weet de juiste sprekers voor de verschillende seminars te motiveren. Kennisdeling staat centraal bij ieder seminar. Door haar ervaring in de publieke sector kan Madelon actuele zaken uitdiepen en tot de kern doordringen. Madelon: ‘Het is een mooie uitdaging om er een interessante dag van te maken. In ieder seminar combineren we theorie met praktijk en financiën met beleid, zodat de deelnemers praktische handvatten krijgen. De deelnemers maken er tenslotte een dag vrij voor in de agenda’.

Aansprekende seminars en workshops organiseren

Dat is onze missie

PM seminars gelooft in de meerwaarde van het delen van kennis en ervaringen. Daarom organiseert PM Seminars aansprekende seminars en workshops. Deelnemers en sprekers delen dezelfde interesses, vertrouwen elkaar en helpen elkaar, zodat er kennisdeling vanuit verschillende invalshoeken op gang komt. De deelnemers kunnen de nieuwe inzichten toepassen in de dagelijkse praktijk en er wordt een basis gelegd om uw netwerk te verbreden.

Drs. Madelon Franken RA

In het vak: 16 jaar

Recent als: Seminars verzorgen

Opleidingen: Bedrijfseconomie, Postdoctoraal Accountancy

Specialismen: Financieel specialist in de gemeentelijke overheid en non-profit

Vraag Madelon Franken (42) naar haar favoriete cijfer en je krijgt een bijzonder antwoord: ‘Zes, vanwege Alpe d’HuZes 2011. Ik ben 3 keer naar boven gefietst, met 6 weken fietservaring.’ Doorzettingsvermogen en sociaalvoelendheid vormen dan ook de grote kracht van Madelon. En deze komen ook terug in haar werk, als perfectionist en zeer ervaren accountant heeft zij ieder project tot in de puntjes afgerond. De keuze voor PM seminars was dan ook snel gemaakt. Madelon: ‘PM seminars staat mij na, want het maatschappelijk belang (de inhoud) en kennisdeling zijn voor mij belangrijk. Daaraan lever ik als zelfstandig financieel expert graag een bijdrage.’

Madelon pm seminars

Log in with your credentials

Forgot your details?